jueves, 6 de marzo de 2008

Fan la caminada inaugural de la ruta senderista els 3 Monts

http//www.3cat24.cat/noticia/260861/bages/La-Generalitat-i-promotors-de-la-ruta-dels-dEls-3-Monts-es-comprometen-a-financar-un-pla-per-dinamitzar-el-turisme-per-on-passa-el-circuit

http://www.els3monts.cat/portada/index.php

Fan la caminada inaugural de la ruta senderista els 3 Monts
Unes 300 persones van participar diumenge 6 de maig en la caminada inaugural de la ruta senderista els 3 Monts entre els municipis de Sant Llorenç Savall i Mura. La ruta uneix els parcs naturals del Montseny i Sant Llorenç del Munt i l'Obac amb la muntanya de Montserrat.
Caminaires a la ruta dels 3 Monts. Autor: Consell Comarcal del Vallès OrientalAquest projecte turístic de senderisme que té com objectiu vincular els traçats amb els recursos turístics (allotjament, restauració, patrimoni, etc.) de cada una de les comarques per on passa per generar activitat econòmica. La ruta permet el contacte directe i respectuós amb la natura, el descobriment del patrimoni local i l'entorn natural i la pràctica d'esports a l'aire lliure. El 21 de juny tindrà lloc la inauguració oficial d'aquest projecte al Palau Robert de Barcelona i properament tindrà pàgina web i s'editarà una guia. Diumenge 6 de maig, els primers participants van sortir des del camp de futbol de Sant Llorenç Savall a les dos quarts de nou del matí i els prop de 16 quilòmetres de l'etapa es van fer amb unes de 5 hores de mitjana. El bon temps i les bones temperatures van afavorir l'alta participació i van permetre mostrar uns paisatges en ple esclat primaveral: la Vall d'Horta i el Marquet de les Roques, la font del Llor, la Mola i el Montcau, i unes fantàstiques vistes panoràmiques de la plana vallesana i la muntanya de Montserrat. A l'arribada al bonic poble de Mura els participants van poder reposar forces a la zona de pícnic on els esperava una botifarrada popular per, més tard, ser retornats al punt d'origen amb un servei d'autocars habilitat a l'efecte. La ruta dels 3 Monts està impulsada conjuntament pel Consell Comarcal i el Consorci de Turisme del Vallès Oriental, el Consorci de Turisme del Vallès Occidental, el Consorci per a la Promoció Turística de les Valls del Montcau, el Consorci de Formació i Iniciatives Bages Sud i el Patronat de la Muntanya de Montserrat.

No hay comentarios: