domingo, 23 de diciembre de 2007

NEIX UNA ASOCIACIÓ D'HOTELS DE MuNTANYA ( SILENA )

Acaba d'iniciar un nou projecte associatiu dins del sector hoteler espanyol. Es tracta de SILENA, l’associació Nacional d'Hotels de Muntanya i d'Interior. El seu objectiu es unir els esforços i recursos d'aquest tipus d'establiment amb el fi de captar més clients.
L'associació disposa d'una pàgina web ( www.reservalamontaña.es), a través de la qual s’oferiran habitacions i activitats ( esquí, deports d'aventura, etc. ) als diferents segments de mercat interessats en aquest tipus d'oci.
Així mateix, crearà un " club de producte/muntanya " destinat a ofertar paquets integrats per l'hotel i les seves activitats. Silena es finançarà amb les quotes dels hotels associats , els ingressos per beneficis de la Web i les subvencions que les administracions autonòmiques o provincials destinin a accions comercials.
Els promotors de Silena amb Daniel Aristot ( soci d'hotels d'Andorra ), Lluís Ciutat ( director de Gesthotel Assessors i fundador de Atrapalo.com ), Juan Ignacio Pérez ( director i propietari de l'hotel El Privilegio de Tea ), Fernando Iranzo ( gerent de l'hotel Santa Cristina de Canfranc ), Jesús Segarra ( director general del Grup d'Hotels i Gestió) i Félix Navarro ( gerent de Prestige Software ).

No hay comentarios: